Positionering

26 januari 2007 20:56 | Allmänt | 1 kommentar

Klara är inte längre yngst på sin dagisavdelning. Sedan en tid går där en mindre pojke. Klara har ju blivit behandlad som avdelningens bebis som alla barn och personal gullar med, och vant sig vid det. Nu har hon fått konkurrens. Häromdagen hade nya pojken knuffat Klara, och då knuffade Klara tillbaka ordentligt för att markera. Sen tog hon alla bilar och sa min, min.

1 kommentar

  1. Jag är ju visserligen emot våld, men jag gillar att hon inte låter killarna sätta sej på henne. Att det var just bilarna hon tog gillar jag också. Ge henne en extra kram från mej!

    Comment by Åsa — 2007-01-27 10:21 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^