Ni har väl inte tröttnat

14 januari 2007 16:10 | Allmänt, Tittar på | 2 kommentarer

Jag vet att det är en hel vecka sedan jag skrev sist. Livet har återgått till vardagen med dagis, pendling och jobb. Jag kom på mig själv i torsdags med att fundera på om det var första arbetsveckan efter semestern eller om jag hade jobbat längre. Så fort gick det att komma in i lunken. Det har varit mycket på jobbet som vanligt och mörkt när man hämtar på dagis vid fyratiden. Hemma har vi ägnat oss åt att bygga koja med madrasser och filtar nere i källarnen när vi har kommit hem.

Den här helgen har jag också hunnit gå på bio med Viggo och se Desmond och träskpatraskfällan, som är en svensk animerad dockfilm av Magnus Carlsson, han som bland annat gjort barn-tv-serierna Lisa och Robin. Att ta bussen ner på stan, köpa varmkorv, åka litet rulltrappa, gå på bio och äta popcorn är ett äventyr för Viggo. Och vi har ju så otroligt mycket biopresentkort som vi fått genom åren och aldrig hinner använda, så nu har vi bestämt att vi ska turas om att gå med Viggo på bio rätt mycket. Klara är för liten ännu. Det visade sig att det bara var vi och en annan pojke i Viggos ålder med sin mormor som var i salongen. När när träskpatraskmonstret visades kort sa viggo OJ, och pojken bakom oss sa att det var läskigt och att han ville gå hem. Hans mormor övertygade honom dock att de skulle stanna och se hur det gick, och monstret syntes bara litet. Viggo gillade filmen, men på slutet av den dryga timmen den varade var han tvungen att gå runt i salongen litet. Det gjorde ju inte så mycket när det var nästan tomt.

2 kommentarer

  1. Vad tyckte du om filmen då? Jag är nämligen lite sugen på att se den själv, eftersom jag gillar Robin.

    Comment by Åsa — 2007-01-14 19:29 #

  2. Den är helt ok om man gillar barnfilmer. Det är roligt att den är så detaljrik och omsorgsfullt gjord.

    Comment by Kerstin — 2007-01-14 19:39 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^