Anita och Televinken – Barnens trafikklubb

17 februari 2012 10:46 | Allmänt, Bilder, Lyssnar på | 4 kommentarer

Svarade på en fråga på Facebook om vad jag minns av Barnens trafikklubb. EP-skivorna så klart! Dem lyssnade jag massor på. Letade upp dem. Tre stycken hade jag. Jag minns särskilt den med landsvägen på sommaren och vintern, sångerna Vinter, hej! och Sommar, hej! och hur Anita ska få Televinken att smaka på smultron. Här kan man lyssna på Spotify.

För övrigt är det litet hängigt här idag. Klara har fått vinterkräksjukan och vaknade ungefär en gång i halvtimmen hela natten och kräktes. Nu är det lugnare och hon sover mest.

Anita och Televinken

Anita och Televinken

Anita och Televinken

Anita och Televinken

Anita och Televinken

Anita och Televinken

Anita och Televinken

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Vilken nostalgi – tack för påminnelsen! Jag har fortfarande alla singlarna kvar, däremot har den röda plastpärmen med alla papper från barnens trafikklubb gått till de sälla jaktmarkerna…

  Comment by ordningsfrun — 2012-02-17 12:22 #

 2. Jag var också med, måste varit mycket tidigt sjuttiotal, kanske från 1970. Singlarna har jag kvar och även den röda pärmen. Läste i din wikipedialänk att klubben fanns kvar ända tills 2001. Jag trodde att den bara fanns på sjuttiotalet.

  Comment by Moster Mjölgumpa — 2012-02-17 18:55 #

 3. Min pärm har jag inte kvar, tyvärr, men jag minns också att den var röd.

  Comment by Kerstin — 2012-02-19 12:31 #

 4. Åh ja, de där skivorna, som jag lyssnade på dem, under flera år känns det som. Så fascinerad av att landskapet var detsamma på båda sidor om konvolutet men vid olika årstider…röda plastpärmen och skivorna men tyvärr ingen skivspelare finns kvar i föräldrahemmet. Jag är född -70 så för min del var det här nån gång kring -76 eller så.

  Comment by ak — 2012-02-25 21:28 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^