Husmorslexikon från 1966

19 januari 2012 20:36 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Husmorslexikon, Läser | 7 kommentarer

Jag tänkte visa mitt husmorslexikon. Jag minns inte riktigt var och när jag köpte det, men det är säkert över tio år sedan. Det intar en hedersplats i stringhyllan i vardagsrummet eftersom det är så snyggt. Inuti står att det är ”Uppslagsverket för hem och familj : Varukunskap och konsumentupplysning : Hemvård och hobbyarbeten”. Det innehåller en hel del roligt som jag tänkte visa upp de kommande dagarna.

Husmorslexikon

Husmorslexikon

Husmorslexikon

Husmorslexikon

7 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Jättetjusigt bokverk! Jag väntar med spänning på lite av innehållet…

  Comment by khina — 2012-01-19 21:10 #

 2. Hej Kerstin! Så roligt det var att träffa dig i onsdags. Och jag blev så inspirerad av dina ideer kring bakning och konditori och är säker på att du kommer att göra spännande saker framöver. Ska bli roligt att prata mer sen. Många hälsningar till dig från mig

  Comment by Sara — 2012-01-20 12:44 #

 3. Oh, ser liksom ovanstående kommentar fram emot en tjuvkik från insidan av lexikonet! :)

  Comment by Diana — 2012-01-20 14:24 #

 4. fina böcker, visa insidan! roliga bokrygga också. på nr 4 får jag det till en moraklocka på ryggen, och på nr 2 en kvinna med pannlugg och bröst? på de 3 övriga är motiven uppenbarligen hämtade ur floran..

  Comment by Allt det gamla goda — 2012-01-20 18:11 #

 5. […] Här kommer några bilder ur första bandet av husmorslexikonet jag visade här. […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Husmorslexikonet band I — 2012-01-22 11:01 #

 6. De har jag också!! De är fullständigt ljuvliga! Och jag känner ofta att jag behöver ta till mig en hel del av de gamla kloka råden…

  Hälsn. från en som nog aldrig blir en riktig Husmor. :)
  /helena

  Comment by enannanhelena — 2012-01-22 19:03 #

 7. […] smakprov bilder ur andra bandet av Husmorslexikonet från 1966. Jag presenterade Husmorslexikonet här och visade bilder ur första bandet […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Husmorslexikonet band II — 2012-01-24 7:06 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^