Tonfiskröra i pitabröd

15 januari 2012 15:16 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 2 kommentarer

Toppenlunch, det här. (Nej, jag har inte ens försökt få barnen att smaka…) Det är hackat ägg, tonfisk, kapris och rödlök i röran. Naturligtvis är det jättegott med hembakt pitabröd, men Hattings frysta som man kör en minut i mikron funkar väldigt bra faktiskt. Recept på tonfiskröran hittar ni här. Serverat på Grå Eld.

Tonfiskröra

Tonfiskröra

2 kommentarer

  1. Gott! Måste helt klart testas

    Comment by Jenny — 2012-01-15 15:44 #

  2. Jag tror jag testat detta nångång, men det får bli igen. Tyvärr är jag ensam att äta tonfisk i min familj, men det är verkligen gott!

    Comment by Benny — 2012-01-15 22:55 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^