Tonfiskröra i pitabröd
15 januari 2012 15:16 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 2 kommentarerToppenlunch, det här. (Nej, jag har inte ens försökt få barnen att smaka…) Det är hackat ägg, tonfisk, kapris och rödlök i röran. Naturligtvis är det jättegott med hembakt pitabröd, men Hattings frysta som man kör en minut i mikron funkar väldigt bra faktiskt. Recept på tonfiskröran hittar ni här. Serverat på Grå Eld.
2 kommentarer
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Gott! Måste helt klart testas
Comment by Jenny — 2012-01-15 15:44 #
Jag tror jag testat detta nångång, men det får bli igen. Tyvärr är jag ensam att äta tonfisk i min familj, men det är verkligen gott!
Comment by Benny — 2012-01-15 22:55 #