Sjukdomen som kom av sig

26 december 2006 20:30 | Allmänt | Inga kommentarer

Viggo hade ju så tokont i ena kinden i morse i några timmar, och vi fick en tid på husläkarakuten 10.40. När det var dags att åka hade inte Viggo ont längre, men Bo och Viggo åkte iväg ändå. Jag hade kollat jättenoga i telefonen med sjukvårdarådgivningen som gav mig tiden att det var husläkarakuten på Kungsgärdet hon menade, och skrivit ned det på en lapp. Jag frågade särskilt om det var barnakuten på Akademiska, men det var det inte. Det mystiska var att när Bo och Viggo kom dit var det stängt, men det stod husläkarakuten på dörren, så det var rätt i alla fall. Det finns bara e husläkarakut i Uppsala. Jag försökte ringa dit, men det var ju telefonsvarare eftersom det uppenbarligen var stängt. Jag fösökte ringa sjukvårdsrådgivningen, men de sa bara att det var många som ringde just nu, och att man skulle pröva senare. Det gjorde jag flera gånger, men jag kom aldrig fram. Till slut gav jag upp, för Viggo mådde ju bra igen. Undrar just var det satt en läkare och väntade.

För övrigt passade Klara på att äta litet julgranskula av glas medan jag försökte ringa och reda ut allt. Hon blödde litet på läppen, men det var inte så farligt.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^