Struvor kräver tålamod, noggrannhet och odelad uppmärksamhet

22 december 2011 11:14 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 1 kommentar

Därför friterade jag dem sent igår kväll när barnen sov. Fjärilarna är litet pilligare att få av än stjärnorna.

Struvor

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Struvor och rullrån är bland det roligaste jag vet att baka. Visst är det lite pilligt, men det blir ju så fint. Och så gott!

    Comment by Daniel — 2011-12-22 15:43 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^