Jullovsbarn

21 december 2011 13:56 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

I morse var det skolavslutning i slänten av åsen bakom Domarringen. Min gamla pulkabacke, innan de byggde till Domarringen med den del som Viggo och Klara går i nu. Fast Klaras klass, och alla andra förskoleklasser, fick stå inne i musiksalen med öppna fönster och sjunga. De båda rektorerna kompade på trummor och triangel! Så nu har barnen jullov. Välbehövligt! De har slappat hemma några timmar, och nu ska Klara iväg till sin kompis Moa och leka, och Moas storebror Albin kommer hem till oss och leker med Viggo. Vi byter barn flera gånger i veckan.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^