Klart att nån skulle bli sjuk

26 december 2006 10:03 | Allmänt | Inga kommentarer

Vi har haft en bra julafton och juldag, men i morse vaknade Viggo och hade jätteont i kinden. Ingen feber och inga andra symptom. Påssjuka lär det ju inte vara, för det blir alla barn vaccinerade mot när de är 15 månader. Han hade verkligen jätteont, men nu när han har varit vaken och uppe några timmar, och dessutom fått panodil på sjukvårdsrådgivningens inrådan är det mycket bättre. Han har tittat på Tintin-film och nu leker han med nya Pinguspelet. Vi har en tid på husläkarakuten 10.40, så Bo ska åka dit med Viggo då. Sjukvårdsrådgivningen trodde att det kunde vara inflamation i öronspottkörteln.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^