Om barnen får eget enris får jag bestämma över julgranen

8 december 2011 7:34 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Ni som har läst min blogg i flera år vet säkert att jag vill pynta julgranen själv med mitt 50- och 60-talspynt. Barnen får inte vara med! Istället brukar barnen få enris i krukor på sina rum som de får pynta själva. De fick enrisen redan till första advent, även om julgranen inte kommer in förrän natten till julafton. Man kan se att Viggo är nöjd med lagom mycket rött pynt, eftersom rött är hans favoritfärg, medan Klara har vräkt på så mycket pynt som möjligt. Alla nöjda och glada!

Viggos enris

Klaras enris

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. När du själv var liten, var det alltid jag som klädde granen, sent natten före julafton – och så är det förresten fortfarande.

    Det var något alldeles särskilt med julaftons morgon: du och dina syskon tassade på bara fötter in i det julpyntade och grandoftande vardagsrummet och era ögon tindrade – belysningen i granen var tänd – inför all härligheten. Och på julgransmattan, den som er mamma har broderat, kunde ni sen hitta de allra första julklapparna.

    Comment by Enn Kokk — 2011-12-08 10:16 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^