Paketkalendrarna

3 december 2011 17:59 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Pyssel och hantverk | 2 kommentarer

Visst. Jag vet att jag visar dem varje år, men de är så fina. Förra året kom jag på bästa idén. Jag köpte papperspåsar som jag gjorde hål i med hålslag. I stället för att slå in 24 paket stoppar jag prylarna i påsarna och snöre genom hålen så jag kan knyta fast i kalendrarna. I år knöt jag med rött garn. Dessutom sparar jag påsarna till nästa år om de inte råkar gå sönder av ivriga barnhänder. Den övre har Viggo. Den har jag köpt på Tradera, och den är signerad Kajsa Nordström. Den nedre hade jag när jag var liten, och den har Klara nu. Jag upptäckte att den fanns på bild i Elin Eks Supertanten, så den måste ha funnits som materialsats tidigt 70-tal.

DSC_3966

DSC_3975

DSC_3984

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Vilken fin idé!

    Comment by pippilotta/kollijox — 2011-12-03 21:24 #

  2. det där gillar jag verkligen, hade jag haft barn så hade jag absolut härmat dig på den här punkten!

    Comment by Allt det gamla goda — 2011-12-06 20:52 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^