På egen hand – en hantverksbok från 60-talet

18 november 2011 7:13 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Läser | 1 kommentar

Sådana här hantverksböcker från 60-talet tycker jag är roliga. Den här hittade jag på Emmaus i Gryttby förra helgen. På egen hand av T Lundberg och A Karlstedt från 1968. Här finns beskrivningar och bilder på tekniker för tryck på papper, dekor på tyg, skulptur och mosaik, metallpyssel, keramik och porslinsmålning och arbeten i läder och bast. Det är så väldigt tidstypiskt, och användbart både om man vill prova på själv eller läsa på om den här typen av föremål, som man också hittar på loppisar.

1 kommentar

  1. Åh så härligt med mönster!

    Comment by Gila — 2011-11-19 20:58 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^