Jag lämnade in ett billass fullt med grejer till Emmaus i Gryttby och köpte tre grejer

13 november 2011 16:42 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 4 kommentarer

Härlig känsla att rensa ut massor och skänka bort. Bara tre nya grejer kom jag hem med. En rostfri bunke som jag ska ha till marängvispning. Jag har en riktigt stor rostfri bunke som jag gör jäsdegar i, men den här var inte fullt så stor, men ändå med höga kanter. Plastbunkar är inte så bra när man ska vispa maräng, eftersom de sällan blir riktigt fettfria när man diskar dem. Rostfritt är utmärkt. Så en rolig bok som jag ska visa i ett separat inlägg. Och så en skål i Stig Lindbergs fina serie Pall, som bara tillverkades 1962-1963. Den var naggad i kanten på ett ställe, och ett par prickar i botten, så den kostade 70 kronor. I perfekt skick skulle man säkert få lägga på en nolla. Jag köpte den för att göra arrangemang med hyacinter och mossa i till advent. Det duger den till och det kommer bli sagolikt fint.

4 kommentarer

 1. Pall-skålen är såå fin!

  Comment by Gila — 2011-11-13 18:38 #

 2. Jag tycker att du fick Pall-skålen till ett riktigt bra pris, kan tänka mig att många hade försökt mjölka ut mer pengar för den trots att det inte var i perfekt skick. Och den kommer bli så fin med hyacinter i till jul! Underbar idé!

  Comment by Linda — 2011-11-14 12:24 #

 3. ah, det kommer bli superfint med hyacinter i pall. antingen rosa eller vita va? så sött. :)

  Comment by Allt det gamla goda — 2011-11-14 22:45 #

 4. […] fönster, rena och nystrukna gardiner, elljusstaken från 60-talet och i Pallskålen har jag gjort ett arrangemang med hyacinter och […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Adventsfint — 2011-11-26 16:58 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^