Lekkamraternas postkontor

9 november 2011 7:17 | Allmänt, Bilder, Spel och pussel | 4 kommentarer

Ibland hittar jag saker i gömmorna som jag hade glömt bort. Den här köpte jag nog för ganska många år sedan, Lekkamraternas postkontor. Allt är så litet och fint! Den har uppenbarligen tillhört en Torborg Westergren i Mehedeby. Torborg och någon som heter Birgit Backström har nämligen skrivit sina namn på olika brev och blanketter. Det är så roligt när sådant finns kvar.

4 kommentarer

 1. Åh, vad fint! Tänk alla små kuvert och stämpeln!
  Vad skulle det heta nuförtiden? Lekkamraternas mailbox..?
  Vad säger dina barn om att man skrev brev FÖR HAND?

  Comment by Jessica — 2011-11-09 19:17 #

 2. ah, underbart! motsvarigheten till den ville jag ha när jag var liten men fick aldrig. den hette då lilla postkontoret, tror jag. slutet av 80-talet snackar vi. :)

  Comment by Allt det gamla goda — 2011-11-09 23:33 #

 3. Hej! Av en tillfällighet hittade jag din intressanta blogg! Birgit Backström var min (och mina bröders) gudmor (f 1914 d 2010) och Torborg var hennes syster. Pappan var folkskollärare i Mehedeby. Varma hälsningar från Ulf S

  Comment by Ulf S — 2012-09-01 14:23 #

 4. @Ulf S Vad otroligt roligt att få höra! Tack så mycket för att du berättade mera! Det är så spännande att få veta mera om hur och av vem som gamla saker har använts.

  Comment by Kerstin — 2012-09-05 8:38 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^