Klara och jag är helt fast i Den försvunna diamanten

30 oktober 2011 15:30 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | 3 kommentarer

Igår hade jag en ovanligt trevlig loppisrunda, inte bara för att jag hittade flera fina fynd som ni kommer att få se de närmaste dagarna, utan också för att jag hade sällskap av Linda/Porslinan och Maria/Gilas grotta, som även följde med hem på fika efteråt. Ett av mina fynd var Klara särskilt nöjd med. Vi har spelat det om och om igen igår kväll och idag. Det klassiska spelet Den försvunna diamanten, komplett och i fint skick. Så här såg det ut när jag var liten, så det är säkert 70-talsversionen eftersom det är ljusblått på vänstra sidan.

3 kommentarer

  1. Tack för loppisrunda, trevligt sällskap och härlig fika igår – vilken dag! Kul att spelet blev så uppskattad, men jag hade inte förväntat mig något annat heller. :)

    Comment by Linda — 2011-10-30 20:14 #

  2. Det där spelet är kul! Har spelat det mycket, både som Den försvunna diamanten och tidigare när det hette Afrikas stjärna. De första geografiska kunskaperna om Afrika hämtade jag där :)

    Comment by Jessica — 2011-10-30 21:31 #

  3. Det spelet hade min sambo med sig när vi flyttade ihop!Han är född -64, men jag vet inte när spelet är gjort.

    Comment by Helena Högberg — 2011-10-31 23:34 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^