Svart karott med gult lock från Bo Fajans

4 oktober 2011 7:41 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Mera gult och svart! Visst är den flott? Snyggt med den matta svarta glasyren till den blanka gula. En så användbar storlek på karott, och behändig att kunna ställa direkt i kylen med locket på. Bra också att den inte har ett långt utstickande handtag som många Bo Fajans-karotter. Jag tycker att de är opraktiska för att de tar mycket plats och är lätta att slå sönder.

2 kommentarer

  1. Otroligt fint.

    Comment by Kristina Strömberg — 2011-10-04 11:21 #

  2. Åh ja, de är så fina! Hade svårt att stå emot när Benny visade dessa på fredagen men med tanke på hur fulla köksskåpen är så måste man ju ändå dra en gräns någonstans. Mycket bättre att den hamnade hos dig istället! :)

    Comment by Linda — 2011-10-04 20:17 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^