Nobelfesten har börjat

10 december 2006 20:45 | Allmänt | 1 kommentar

Vi sitter bänkade framför TV:n och följer Nobelfesten liksom tidigare år. I år spanar jag efter Åsa, som gör sin andra Nobelfest. Jag har sett hennes klänning i mobilen, och örhängens live. Hon har utlovat bilder på bloggen efter festen. Och jag hoppas verkligen att hon inte blev smittad av Viggos magsjuka igår.

Fina blomsterdekorationer på borden med höga snittblommor som amaryllis och liljor i år. Riktigt så tjusigt har vi inte här hemma. Men några vita och blå hyacinter och en vas med tacetter som Mathias och Åsa kom med igår.

Barnen åt plättar till middag som vi hade kvar i kylen, så kunde jag i lugn och ro laga coeur de filet provencale till mig och Bo, fast inte på oxfilé utan biff. När barnen har somnat ikväll ska vi göra apelsinglass med chokladrippel i glassmaskinen. Vi har tokmycket grädde i kylen eftersom jag inte hann göra glass åt gästerna igår innan Viggo blev sjuk. Vi hade glass åt barnen också, men Viggo ville inte ha. Han har inte lust på söta saker just nu.

1 kommentar

  1. Hoppas ni haft en trevlig Nobelfest framför TVn. Hoppas Viggo piggar på sig. Jag tycker synd om er som haft en så jobbig tid med magsjuka mitt i julstöket.
    Vår Nobelmiddag bestod av grillad lax, pressad potatis, romsås och sallad. Som dessert serverades hallon och turkisk yoghurt med råsocker och flagad vit och mörk choklad. Mycket gott. Under Nobelfesten skriver jag som traditionen bjuder mina julkort.
    Hoppas kommande vecka blir lite mindre kaotisk för er.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-12-10 23:18 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^