Cykeltur

10 december 2006 17:34 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Jag tyckte att jag och Viggo behövde komma ut och få frisk luft. Jag frågade honom om han ville följa med ut till Röbo och plocka mossa till en dörrkrans. Jag sålde ju alla kransar som jag gjorde förut på julmarknaden, så vi har ingen till vår dörr. Viggo ville gärna följa med, men det visade sig att han nog var litet för trött egentligen. När han satt bakom mig på cykeln tyckte han det var skönt med frisk luft, men det lilla han fick gå i ett skogsparti var jobbigt. Även om han inte har kräkts något idag är han inte frisk ännu.

När vi kom hem låg han och Klara skavfötters i soffan och softade under ett täcke. Det väcker barndomsminnen. Just det där påslakanet fick jag och Matti varsitt när vi var små, och det hade vi alltid på julen av någon anledning. Det är ju inte juligt, utan blått och rosa 70-tals-storblommigt. Och skavfötters sov vi i kökssoffan ute på landet.

soffan

2 kommentarer

  1. jag ville byta sida för att jag kan gjöra mer. Mera plats och så, ser snyggare ut

    Comment by Amanda — 2006-12-11 14:00 #

  2. Hej Amanda!

    Det är klart att du ska ha en blogg där du är nöjd med funktionerna och formen. Det viktigaste när man bloggar är annars att man skriver något regelbundet. Jag tycker inte att man måste skriva varje dag, men åtminstone ett par gånger i veckan, annars tröttnar folk på att gå in på bloggen. Lycka till!

    Comment by Kerstin — 2006-12-12 10:07 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^