Mera kalas!

30 september 2011 21:59 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 1 kommentar

Det är väl inte alltid som stängd skola och fritids uppskattas så mycket, men idag var det toppen! Riktigt härlig indiansommar, och vi passade på att ha Viggos nioårskalas för kompisarna när alla ändå var lediga. Viggo ville som vanligt inte ha något stort kalas, utan hade bara bjudit fyra kompisar, så det blev sex barn med Viggo och Klara. Vi kunde ha fika ute på altanen, och eftersom det inte var så många barn hade vi sagt att föräldrar och småsyskon kunde komma och fika och vara med på skattjakt i trädgården när de skulle hämta. Viggo var väldigt nöjd med dekorationerna i rött, svart, vitt, guld och silver. Det var verkligen ljuvligt väder, och jag hade inte alls någon lust att sluta fika och cykla iväg till Fyrishov på simskola med barnen. Men det gjorde vi så klart, och det var skönt att simma ett motionspass medan simskolan pågick och roligt att bada tillsammans sedan.

1 kommentar

  1. ser ut att ha varit ett mysigt och lagom stort kalas! fint dekorerat! :)

    Comment by Maine — 2011-10-01 14:15 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^