Sotare, varor som inte kommer och afternoon tea

8 december 2006 21:28 | Allmänt | 1 kommentar

I morse innan jag stack till dagis med barnen kom sotaren. Barnen tyckte förstås att det var spännande, och han var både uppe på taket och i öppna spisarna i vardagsrummet och i källaren.

Idag skulle också ett nytt överdrag till fåtöljen levereras från IKEA, men det kom inte. Det andra överdraget blev ju nedkräkt av Klara förra fredagen, och är inlämnat på kemtvätt. Typiskt. Vi som får gäster imorgon.

En annan sak som jag går och väntar på är en Resteröds-väska som jag köpt på tradera. Börjar tro att jag har blivit lurad. Auktionen tog slut 15 november, och jag har fortfarande inte fått väskan. Först tog det lång tid för säljaren att lämna inbetalningsuppgifter, sedan när jag hade betalat fick jag mejla och fråga om väskan inte skulle komma snart, och då svarade hon ett par dagar senare att hon hade skickat den dagen innan. Det ska ha varit i torsdags förra veckan, så nu borde den verkligen vara framme. Man kan ju aldrig vara riktigt säker på Tradera, men jag har gjort många köp och aldrig råkat illa ut. Trist.

I eftermiddags hade jag, Åsa, Anton och Lydia spånarmöte. Vi brukar sticka iväg någonstans utanför kansliet då, och denna gång blev det afternoon teaett ställe med samma namn. Mycket trevligt och prisvärt med en kanna te och ett helt våningsfat med sandwiches, scones med clotted cream och lemon curd och två kakor för 79 kronor. Adressen är Dalagatan 32.

1 kommentar

  1. Då ska jag också testa det stället, är så sugen på afternoon tea!

    Hoppas ni får det mysigt idag!! Otilia har precis slagit in sitt paket till sin kompis och jag är jätteglad, så vi gjorde nog rätt i att stanna hemma.

    Comment by Helene — 2006-12-09 13:02 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^