Jo, jag lovade faktiskt att OM min syster skulle fylla 277 år så ska jag baka 277 sorters kakor

27 september 2011 20:02 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 2 kommentarer

Det kändes ganska safe att lova ändå. Jag menar, hur troligt är det att hon skulle göra det? Och jag vill poängtera att jag på intet vis har kommit med några utfästelser om att baka obscena mängder kakor till några andra födelsedagar, även om jag bakade 50 sorter till hennes 50-årsdag. Detta med anledning av att jag fick Jan Hedhs 277 sorters kakor i födelsedagspresent. Den och flera andra toppenkokböcker! Vi passade nämligen på att fira mig och mamma också på Viggos födelsedag, när vi ändå var samlade. Alla septemberbarnen. Sjukt snygg spelkortsmörgåstårta, förresten.

2 kommentarer

  1. ÅHHHhh! vilken fin spelkortstårta…jag har en, ja eller min son har haft en pyjamas från molo som påminner väldeliga om tårtan i fråga…och när han hade den på sig fick jag lust att äta upp honom :)

    Comment by pippilotta — 2011-09-28 9:53 #

  2. Det är något visst med spelkort! Jag har faktiskt kakmått i form av spelkortssymboler som man kan använda för att stansa ut ur brödskivorna.

    Comment by Kerstin — 2011-09-29 19:09 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^