Kalla clementiner

8 december 2006 0:02 | Allmänt | 1 kommentar

Ja, jag vet inte om det är clementiner eller satsumas, men det låter i alla fall snyggare med kalla clementiner. Och just nu är det väldigt gott med kylskåpskalla clementiner.

Jag var på kontroll hos tandläkaren i förmiddags. Jag hade ett begynnande hål i en visdomstand, och min tandläkare föreslog att vi ska dra ut den. Det är den sista visdomstanden jag har kvar, och den är liksom de andra visdomständerna var litet missväxt. Så det ska jag göra efter trettonhelgen. Vet inte vad det kommer att kosta, men bara undersökningen idag kostade 550 kr.

Efter tandläkarbesöket var jag och hämtade ut två klockor köpta på tradera som jag har reparerat. Det tog nästan två månader, så jag är så glad att de äntligen är klara. Orkar inte fotografera och lägga ut just nu, men det är mycket snygga herrur från 60-talet.

Jobbade hemma resten av dagen, och jag har varit sjukt trött. På kvällen var jag frusen också, och när jag hade läst för Viggo somnade jag hos honom och vaknade vid nio. Nu är jag piggare, och de kalla clementinerna hjälper till. Vet inte om det är en släng av samma som Bo hade i söndags-måndags. Han var ju också extremt trött och frusen, men så mycket mer var det inte, och sedan i tisdags har han jobbat igen. Försöker orka svara på jobbmejl i alla fall. Jag får se hur jag gör imorgon. På eftermiddagen har vi spånarmöte på stan. Egentligen skulle jag behöva åka till kansliet för en grej på förmiddagen, men är jag fortfarande trött och seg jobbar jag nog hemma tills det är dags att åka till Stockholm.

Jag inser att jag bara har bloggat om hur jobbigt allt är på sista tiden, och så är det ju just nu med alldeles för stressigt och tungt, men en del är faktiskt trevligt och bra också. Jag har den här veckan till exempel hunnit baka lussekatter och gjort pepparkaksdeg som ligger och mognar i kylskåpet i väntan på att bakas ut. På lördag kommer några kompisar från jobbet och adventsfikar.

1 kommentar

  1. Om de är sura och goda är det satsumas. Annars är det clementiner. Men det sägs att satsumassäsongen är över nu, så det är nog clementiner. Min pojkvän sa till mig att det inte är någon skillnad i smaken, när jag tvekade inför köpet på ICA, men han ljög! Clementiner smakar tråkigt.

    Comment by Kamilla — 2006-12-08 1:26 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^