Nyponkvistar i Anna-Lisa Thomson-skål

17 september 2011 18:11 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

På en liten äppel- och blomplockartur var Klara och jag idag borta vid åsen. Nyponkvistar är också fint att arrangera, särskilt i den här favoritskålen från Upsala-Ekeby, som jag säkert köpte i början av 90-talet. Minns i alla fall att jag hade den när jag bodde i lic-rummet på Arken, och att jag arrangerade törnrosor i den en midsommarafton. Skålen har nummer 3235, och tillverkades 1937-1938. Den är så praktisk för att den har en lös hållare med hål i för att sticka in blommor. Ibland använder jag skålen utan hållaren och planterar jularrangemang med hyacinter och jultulpaner i den. Det här arrangemanget får stå ute på altanen och lysa upp. Det är så snyggt mot den svarta vaxduken.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^