Fan vad ni röker

28 november 2006 23:46 | Allmänt | Inga kommentarer

På Stora Essingen där jag jobbar kryllar det av franska ungdomar eftersom Franska skolan finns där, och de röker så otroligt mycket, nästan allihop. De har ingen egen skolmatsal, utan brukar gå på samma lunchrestauranger som vi, och vi brukar ofta kommentera hur de står utanför och bolmar. Idag satt ett gäng utanför kaféet på torget och rökte, och en pappa med en barnvagn satt vid samma bord. Precis när vi passerade röt han åt franska kidsen ”Fan vad ni röker”. Det var så bra att han sa ifrån.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^