Julmarknadsaktiviteter och besök i Kista

28 november 2006 0:11 | Allmänt, Formgivning och arkitektur, Pyssel och hantverk | Inga kommentarer

När man har småbarn funkar det inget bra med för mycket aktiviteter på helgen, särskilt inte aktiviteter utan barnen. De tyckte att jag var borta för mycket. I lördags var jag flera timmar på Drabanten och förberedde för julmarknaden, och på kvällen var jag på Antons och Mathias releasefest hemma hos Anton i Kista. Releasefesten var med anledning av att de hade gjort ny form på sina hemsidor. Trevlig fest och trevligt folk. Jag kom hem kvart i två efter att ha hängt en stund på Burger King i väntan på nattbussen. Det var jag och massa fulla fjortisar och 50-åringar. Det spelar ingen roll vilken ålder det än är, fulla människor är så oattraktiva.

Igår gick själva julmarknaden av stapeln, så då var det också flera timmars jobb. När vi öppade klockan tolv ringlade sig kön genom foajén som den brukar. Jag och Anita sålde våra grejer. Kransarna, marmeladen och senapen sålde vi slut på, och de handstöpta ljusen som inte sålde så bra förra året sålde vi rätt mycket av nu. Vi fick kommentarer att de var raka och fina. Kul eftersom vi aldrig hade stöpt ljus tidigare. Vi sålde en del annat också, och drog in ungefär 1500 kronor. Inte lika mycket som förra året, men då hade vi ju mycket mer att sälja. Vad det totala resultatet på julmarknaden blev vet jag inte, för det var inte klart när jag gick, men det var mycket folk där i alla fall, och kaffebrödet sålde slut en timme innan stängning.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^