Dagens kopp: Bilskafferiet, picknickkopp i plast från Skaraplast

17 september 2011 10:07 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Ibland upptäcker jag att jag har missat att blogga om någon av mina koppar. Som nu när Sid visade bilder på Bilskafferiet från Skaraplast, och jag insåg att det där var ju mina picknickkoppar i plast som jag brukar packa med i Taffelhinken. De har ett namn! Bilskafferiet. Vad glad jag blev. Och även om ni har sett kopparna skymta när jag bloggat om picknickar, för jag gillar ju picknickar, så visade det sig att jag inte haft med dem som Dagens kopp. Fyra stycken har jag i alla fall, och jag gillar dem skarpt. Trots att det är kaffekoppar dricker jag mitt te ur dem när jag har picknick.

1 kommentar

  1. Vad skoj att kunna räta ut ett frågetecken. Jag har aldrig sett detta ”Bilskafferi” förut. Det fanns heller inte med på en webbsida om just Skaraplast och deras sortiment genom åren.

    Comment by Sid — 2011-09-17 12:34 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^