Till julmarknaden

24 november 2006 18:57 | Allmänt, Bilder, Pyssel och hantverk | 1 kommentar

Jag har verkligen inte hunnit göra allt jag tänkt till julmarknaden, men i alla fall en omgång fikon- och apelsinmarmelad med kanel, några dörrkransar och några örhängen och ringar med pärlemorknappar. Jag tycker att det är så knepigt med prissättningen. Vad kan man ta för dörrkransarna, örhängena och ringarna? Och jag fick litet blåbärsris över. Kan man sälja det i ett par buntar?

kransar

knappsmycken

1 kommentar

  1. Jättefina ringar och örhängen. Ta rejält betalt för dem! Det är de värda, men hur mycket har jag svårt att avgöra. De påminner mig om att jag lovat titta igenom hemma efter pärlemorknappar. Har nog en del små i alla fall i min farmors gamla syskrin.
    Blåbärsris i buntar kan ni säkert sälja. Jag såg en bild i Hus&Hem (sid 173)i veckan där man gjort en dekoration med blåbärsris och vita anemoner i en vas. Det var jättefint. Är säkert vackert med tulpaner också.
    Den krans jag köpte av en NBV-tjej på vår loppis kostade 85 kr. Om det kan gälla Uppsala också är svårt att bedöma härifrån.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-11-24 20:43 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^