Tur i oturen

24 november 2006 18:28 | Allmänt | Kommentering avstängd

Bo har varit bortrest ett par dagar i jobbet. Imorse när jag hade lämnat på dagis och cyklat till stationen visade det sig att alla tåg stod stilla på grund av en avgrävd kabel. Efter ett tag ropade de ut att Banverket skulle lämna en prognos om tio minuter, men inte kom det. När jag hade varit där i en halvtimme och vi fortfarande inte hade fått veta om det skulle gå några tåg nån gång eller om de skulle sätta in ersättningsbussar gav jag upp och cyklade hem och jobbade istället. Tur, för Bo som skulle hämta på dagis hann inte hem i tid. När vi kom hem från dagis var han i alla fall hemma. Jag har hunnit bygga duplo med Viggo och Klara medan Bo lagade middag. Nu ska vi äta couscous.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^