Bra måndag

21 november 2006 0:04 | Allmänt | Inga kommentarer

De senaste måndagarna har det hänt så mycket Papphammar-grejer, men den här måndagen har jag sluppit det. Och det var roligt att Åsa, Anton och Lydia var tillbaka på jobbet. Det var så trist i slutet av förra veckan när jag var helt ensam på kommunikation. Jag har ju så trevliga arbetskamrater. Barnen somnade relativt vettig tid ikväll också, så jag hann äntligen ringa och prata med en kompis som jag har försökt få tid till i en vecka.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^