Bosse i reklamfilm

15 november 2006 0:27 | Allmänt, Tittar på | 2 kommentarer

Nyss såg jag plötsligt Bosse Högstedt på mitt jobb i en reklamfilm för Glocalnet. Han spelade en jobbig man som pratade för högt i mobiltelefon under ett möte. Jag har hört honom berätta förut att han brukar vara statist ibland, men jag hade ingen aning om att han hade huvudrollen i en tv-reklam. Här kan ni kolla in filmen. Det är den näst översta av tv-reklamen, den med en teckning i ett anteckningsblock.

2 kommentarer

  1. Haha, så roligt!

    Comment by Kamilla — 2006-11-15 19:02 #

  2. Jag har inte slutat blogga jag har bara inte varit hemma så mkt !

    Jag kommer gärna så snart som möjligt .

    Comment by Sara — 2006-11-17 12:51 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^