Fina fisken

3 september 2011 20:44 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

På väg ned på stan cyklade jag förbi antikvariatet på Timmermansgatan och såg plötsligt att det nu var tillfällig loppis. Det är antikvariatägaren som ska göra sig av med lokalen, och nu under några helger har loppis istället och säljer sina, sina föräldrars och morföräldrars prylar. Det finns både konst, porslin och glas, kläder, leksaker och annat. De här glasfaten föreställande fiskar, flundror kanske, köpte jag. Fina att lägga upp fisk på förstås, men även som dekoration när man vänder på dem, tycker jag!

1 kommentar

  1. […] Uppläggningsfat i form av fisk […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Bloggutmaning: Mitt retrozoo — 2012-05-16 6:47 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^