Idel motgångar

6 november 2006 19:33 | Allmänt | 3 kommentarer

Först tänkte jag skriva rubriken The morning from hell, men det vore en överdrift. En hel del gick mig emot, dock. Jag skulle vara på ett möte på Skansen klockan 9.00 för att diskutera avtalet mellan IOGT-NTO och Skansen. Eftersom jag inte behövde åka förrän med 8-tåget tänkte jag att det var en bra morgon att simma. Jag hade ställt väckarklockan på 5.45, men inte ringde den. Måste ha råkat stänga av den igår kväll. Jag vaknade istället 6.30, och fick hoppa över motionssimmet. Nåväl, jag gjorde mig i ordning, och gick ut till cykeln 7.30. När jag drog ut cykeln ur cykelstället hörde jag luften pysa ur däcket. Jag fick ta bussen istället, och missade precis tåget 8.00, som är ett direkttåg. Tog 8.10 istället, och de ropade genast ut att de hade problem med strömförsörjningen. Vi kom 17 minuter för sent till Stockholm. Jag blev en halvtimme sen till mitt möte. Det var väl ingen jättekatastrof egentligen. Mötet var hos den jag skulle träffa, och hon kunde sitta och jobba med annat, men det känns aldrig bra att komma för sent.

Mötet var i alla fall konstruktivt, och sen åkte jag och jobbade på kansliet ett par timmar. När jag kom hem från dagis med barnen sprang Viggo genast ner i källaren för att leka. Det gick bara ett par minuter, så hörde jag ett illvrål. Det var Viggo som hade kommit på att han var kissnödig och inte hunnit in på toan. Det blev en stor blöt fläck på nålfiltsmattan i källaren. Viggo kissar aldrig på sig, vare sig på dagen eller natten. Varför måste han göra det på nålfiltsmattan till råga på allt?

Ja, ja. Barnen har i alla fall ätit massor av falukorv och potatismos. Så fort Bo kommer hem ska jag iväg på möte med kongressbestyrelsen.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Och det var ingen enkel punktering, det var ett stort hål i däcket, så det måste bytas ut.

    Comment by Bo — 2006-11-06 22:50 #

  2. Så jobbigt! Hoppas det är bättre nu!

    Comment by Birgitta Dahl — 2006-11-07 23:41 #

  3. […] Måndagmorgnar verkar inte vara min grej. I morse skulle jag gå och simma innan jag åkte till jobbet, och jag kom inte iväg förrän 6.20 istället för 6.00 som jag tänkt. Eftersom jag har lagt av att cykla inför vintern tog det en stund att gå till Fyrishov. Jag kom dit, passerade spärren med årskortet och gick hela långa vägen till omklädningsrummet. Tog av mig ytterkläderna och letade efter hänglåset. Man har nämligen eget hänglås med sig till skåpen. Jag brukar alltid lägga det i jackfickan för att inte glömma det, men jag hittade det inte. Tänkte att jag nog hade lagt det i ryggsäcken igår, och då hade jag annan ryggsäck än jobbryggsäcken. Jag fick släpa med mig allt tillbaka till kassan och låna ett hänglås, och så gå hela vägen tillbaka igen. Då var klockan så mycket att jag inte hann simma mer än en kvart. Skyndade mig allt jag kunde, men kom precis efter åtta, och fick ta 8.10-tåget som inte är direkttåg. Det var helt överfullt, så jag fick stå och äta frukost, och inte kunde jag jobba. Dessutom var det något problem när vi närmade oss Stockholm, så vi blev försenade. Och inte fanns hänglåset hemma heller. Jag kanske glömde det på bänken igår, och så har någon snott det. […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Måndagmorgnar — 2006-11-13 20:15 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^