Den här helgen

6 november 2006 0:01 | Allmänt | 1 kommentar

har jag varit ledig. Inte jobbat något. Skönt. Lagat god mat, lyssnat på P1, lekt med barnen, varit och simmat och pysslat bland annat.

Vi har också fixat en del praktiskt. Köpt en tvåsitspulka som vi kan dra Viggo och Klara på till och från dagis när det är för mycket snö för cykel eller barnvagn. Köpt lekhjälm till Klara inför vinterns pulkaåkning. Flyttat om bilbarnstolarna så att Viggo nu sitter framåtvänd i framsätet och Klara bakåtvänd i baksätet. Viggo var mycket nöjd med det. Satt upp en sänglampa i Klaras rum (50-tal förstås). Och så har jag rensat undan berget av gummistövlar och andra höstkläder från hallen som barnen inte behöver längre. Nu är det vinterkängor och vinteroverall som gäller, eventuellt med galonbyxor över om det är väldigt slaskigt. Så skulle jag också behöva vara klädd när jag hämtar på dagis.

1 kommentar

  1. Det låter som om ni haft en riktigt skön familjehelg. Vi har varit mest inomhus och gjort en massa småsaker, som protokollsskrivning och liknande. Helgens stora begivenhet har jag skrivit om på bloggen.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-11-06 0:56 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^