Hemmagjorda glassandwiches

19 augusti 2011 20:18 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 1 kommentar

En del projekt gör man kanske mest för att det är kul att testa en gång. När jag och Klara cyklade och hämtade Viggo efter skolan sa hon att hon ville ha GB Sandwich när vi kom hem igen. De tog slut igår, sa jag. Och så kom jag på att vi kunde testa att baka chokladkex själva och lägga ihop med glass. Sagt och gjort! Inte svårt, men jag vet inte om jag kommer göra det igen. Det här receptet använde jag.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Även om Nogger är min absoluta favorit, så måste jag tillstå att alla de där ”gamla” GB-glassarna är bäst! Som 88:an (lakrits”junkie” som jag är så gillade jag även den svarta) OCH Sandwich. Vilken rolig idé att göra egna. Blev de inte goda? Eftersom du inte tror att du skall göra det receptet igen?

    /
    helena
    (nyfiken i en strut, nej förlåt, mitt emellan ett par smörgåsar…;)

    Comment by enannanhelena — 2011-08-19 23:47 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^