Elias, ryska klossar och annat

4 november 2006 0:05 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Idag har jag faktiskt varit utvilad. Jag glömde totalt bort ett sammanträde med min IOGT-NTO-förenings programkommitté igår. I godan ro läste jag saga för Viggo, och så somnade vi båda två vid åttatiden. Vaknade vid elva och gick ut och konstaterade att Bo hade gjort samma klassiker som jag, somnat när han nattade barn. Han låg och sov hos Klara. Jag hann jobba en timme, sedan vaknade Klara och vi gick och lade oss i stora sängen. Sedan sov vi hela natten. Viggo kom in vid femtiden och sov vidare hos oss, och så sov vi till sju. Toppen!

Jag var helledig idag, och Bo jobbade till tre, och satt hemma och jobbade. Viggo och Klara var förstås lediga från dagis eftersom jag var ledig. På morgonen stack jag iväg och simmade, men eftersom jag gick dit litet senare än jag brukar var det otroligt lugnt. Det var bara tre andra i 50-metersbassängen, så jag simmade ensam i min bana.

Vid tretiden åkte vi till Lisa och Gunnar och träffade fina Elias.

Fina Lisa och fina Elias
elias_lisa

Elias och Bo spanar in varann
elias_bo

Klara ville vara nära Elias och klappa och peta i ansiktet
elias_klara

För flera månader sedan beställde Bo ryska klossar till bebisen. Klara har sådana tidigare, och Lisa är den enda i bekantskapskretsen som Bo kan prata ryska med. Det dröjer nog ett tag innan Elias har utbyte av klossarna.
klossar

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^