Presenta i ny butikslokal

13 augusti 2011 22:38 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Presenta, antikaffären som mest är inriktad på Upsala-Ekeby, håller på att flytta in i en ny butikslokal på Sankt Olofsgatan 48. Jag gick förbi och spanade in den på lördagens loppisrunda. Den har ju faktiskt väldigt snygg exteriör. Gissar att det egentligen är två butikslokaler som slagits samman, och att den högra från början varit kiosk. Jag har ingen aning varför de flyttar, men jag tycker nog läget är sämre. Den gamla lokalen på Väderkvarnsgatan låg mer bland många andra loppisar och antikaffärer. Där flyttar just nu Friskis & Svettis gym in. Till 25 augusti måste man vänta med att besöka nya butiken.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^