Nedprutad Furuvikkarott med kryddor

13 augusti 2011 17:20 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

På dagens loppisrunda på Vaksala torg såg jag den här stora gula Furuvikkarotten. Jag tycker väldigt mycket om Furuvik, men den här var väldigt krackelerad och missfärgad. Men när något är i så här dåligt skick har det ju tappat helt i värde, så då brukar man kunna få det riktigt billigt, och jag hade en idé om att ha den som kruka till kryddor ute på altanen. Det duger den till. Tjejerna bakom bordet ville ha 50 kronor för den. 20 kan jag ge, sa jag. De försökte med 30, men jag sa nej. När jag gått klart på torget gick jag tillbaka och frågade om jag kunde få den för 20 i alla fall, och då gav de sig. Nu har några av kryddorna flyttat in i karotten!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Åh vilken fin!

    Comment by tina — 2011-08-15 17:56 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^