Sensommarmiddag på altanen med vännerna

11 augusti 2011 23:54 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 3 kommentarer

Fin kväll med några av mina äldsta vänner, och åh vad jag älskar att laga mat när jag har tid att anstränga mig och det uppskattas! Det är så roligt och inspirerande. Lammrostbiffen med citron, rosmarin och vitlök gjorde jag redan igår, och så en rödbetssallad med fetaost, en sallad med nektariner och aprikoser i vinaigrette, en tomatsallad med lökblast och basilika, sockerärtor, en sallad på olika salladssorter och röd och grön mangold, baguette och en röra med gröna oliver, kapris, basilika och sötmandel. Riktigt nöjd är jag med dukningen också. Jag borde använda Blå husar oftare. Till efterrätt hade jag gjort vit chokladpannacotta med hallon, och så rosenmaränger och te.

3 kommentarer

 1. Oh så gott!!

  Comment by Susanna — 2011-08-12 0:18 #

 2. Så fint det är att servera pannacottan, mums!, i koppar.

  /helena

  Comment by enannanhelena — 2011-08-13 23:25 #

 3. […] alltid tyckt om den flytande blå dekoren. När min farbror Stor-Matti dog 2007 ärvde jag några mattallrikar i servisen efter honom. Jag har också en tekopp och en äggkopp, och i höstas kom jag över […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Blå husar har blivit en riktig favorit — 2015-01-26 17:53 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^