Ensam på ett vandrarhemsrum I Örebro

27 oktober 2006 22:36 | Allmänt | Inga kommentarer

Skrivet onsdag 25/10.

Här sitter jag ensam på ett vandrarhemsrum i Örebro utan Internetuppkoppling. Jag får blogga litet och lägga ut det när jag kommer hem imorgon kväll.

Åkte till Örebro i morse för höstkonferens med Folkrörelsernas arkivförbund. Temat är Muntliga källor, och handlar om intervjuer och vittnesseminarier som metod, vilket inte är så vanligt i arkivvärden, där vi traditionellt arbetar med skriftliga källor. Det är väldigt intressant. Jag hade först inte tänkt åka på konferensen, eftersom jag har så svårt att hinna det jag ska på jobbet ändå, men bestämde mig förra veckan för att ändå åka, just för att det var så intressanta föreläsare. Det var hopplöst att få tag i ett hotellrum med en veckas varsel. Jag ringde massor av hotell som var fullbokade, men fick till slut napp på vandrarhemmet som ligger på det gamla kasernområdet. Enkelrum blev det i alla fall, och som tur var riktig säng med resårbotten. Om jag för en gångs skull ska få sova ostört en natt, utan Klara som vaknar och ska ha välling och bytas blöja på, så kan jag väl få sova bekvämt. Däremot är det ingen toa eller dusch på rummet, och promenaden till Rådhuset, där middagen var, tog en halvtimme.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^