Så trött

27 oktober 2006 22:34 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jag är så trött. Har verkligen jobbat jättemycket den här veckan. Har så mycket texter att skriva, forskarförfrågningar att besvara, diplom att skriva ut (inte den arbetsuppgift som känns viktigast för mig, men för personerna som ska ha diplomen är det viktigt), saker att ta reda på, och så åkte jag på konferens i Örebro i två dagar. Har skrivit, skrivit, skrivit så fort jag har kommit åt, på tåget och på vandrarhemmet sent på kvällen. Jag kom hem igår kväll, men jag hann bara sitta och jobba då. Jag måste jobba med massa texter i helgen också. Om jag inte levererar texten till IOGT-NTO informerar till Anton i tid på måndag har jag lovat att se en fotbollsmatch eftersom jag var sen med texten till förra numret. Jag tänker verkligen inte se nån match. Jag ska leverera i tid!

Jag hade ingen uppkoppling när jag var i Örebro, men jag skrev ett par blogginlägg som jag lägger ut nu.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^