Bättre att gilla läget och lösa det som går än att sura

4 augusti 2011 15:59 | Allmänt | 4 kommentarer

Vet ni vad? Nya tvättmaskinen är installerad, men det är fabrikationsfel. Så nu har vi ingen fungerande tvättmaskin istället för en dåligt fungerande. Nu har jag ägnat avsevärd tid i telefonkö och att felanmäla hos först Media Markt och sedan Cylinda medan jag gjort pannkakssmet och stekt pannkakor och plättar med en hand, samtidigt som jag försökt hålla modet uppe på hungriga barn och mig själv och sprungit mellan köket och tvättstugan. Någon ny tvättmaskin kunde de inte fixa nu, för den ena som arbetar åt Cylinda i Uppsala har semester och den andra är sjukskriven för ryggproblem, och jag kan kanske tycka det de kunde vara mera lösningsinriktade och ansvarstagande, men nu skakar jag av mig känslan av självömkan och olust som kom över mig. Det finns värre problem här i världen, och jag har i alla fall råd att köpa en ny tvättmaskin när jag behöver. Så istället för att låta det här förstöra mina sista semesterdagar rycker jag upp mig. Det löser sig, och tills vidare får jag väl cykla med tvätten till mina föräldrars lägenhet och tvätta. Sura gör inget bättre. Nu tar jag ansvar för att fylla tiden med trevliga saker istället för att vara sur över situationen.

4 kommentarer

  1. Självfallet ska du åka till vår lägenhet på Idrottsgatan och tvätta. Jag tvättade själv där när mamma var intagen på Akademiska, så jag vet att den tvättmaskinen fungerar.

    Comment by Enn Kokk — 2011-08-04 16:15 #

  2. Stackare! Vill du ge dig ut på en längre utflykt så funkar vår tvättmaskin också och vi bjuder gärna på fika medan den tvättar!

    Comment by Anna-Karin — 2011-08-04 20:02 #

  3. Stackars er. Ny maskin som inte fungerar. Säljarna brukar inte vara intresserade att hjälpa till i sådana fall, så jag förstår att du haft det snärjigt idag! Hoppas det löser sig till slut.
    Liknande drabbade oss när vi köpte första egna tvättmaskinen. Vattnet stod som en fontän upp genom tvättmedelsluckan och det blev tämligen blött på köksgolvet kan jag intyga.

    Comment by Kristina Strömberg — 2011-08-04 20:17 #

  4. Om ni har öppet köp borde ni kunna lämna tillbaka den, få pengarna tillbaka och köpa en annan istället, eller?

    Comment by Hatti — 2011-08-04 21:17 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^