Strömmingsmiddag!

3 augusti 2011 21:49 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 2 kommentarer

Mmmm… Jag gjorde inlagd gurka i eftermiddags och stekte strömmingsflundror och gjorde potatismos till middag. Löjligt glad blev jag dessutom över att matvägraren Viggo åt en hel strömmingsflundra och sa att det var gott! Och Klara åt stora lass av potatismoset och gurkan. Jag tycker att det går fint att göra potatismos på färskpotatis, även om det anses att det ska göras på vinterpotatis. Jag vill absolut ha mos till strömmingen. Tre strömmingsflundror blev det över som jag lade in i ättikslag.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Matti och Karin är hos oss i Öregrund, och också hos oss har det blivit mycket fisk: Jag kokade fisksoppa på torsk och lax i går, och till lunch i dag bjöd mamma på stekt abborre. All fisk kommer härifrån Öregrund.

    Comment by Enn Kokk — 2011-08-04 16:18 #

  2. vad fint med gurka i den gröna loppisskålen!

    Comment by pernilla — 2011-08-06 14:25 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^