Fritt fram att baka kakor igen!

1 augusti 2011 20:06 | 50 sorters kakor, Allmänt | Inga kommentarer

Så otroligt smart av mig att ta med allt som var kvar av 50 sorters kakor när vi skulle hjälpa Starbäcks att flytta in på Skolgatan! Jag packade om allt i diverse glasslådor, flera kaksorter i samma lådor, och det blev en fullproppad plastkasse. Vi fikade så klart och åt av dem när vi burit klart, och sen lämnade jag kvar allt. De går åt i ett nafs för ett par tonårskillar! Så nu kan jag ju baka hur mycket jag vill igen utan att ha dåligt samvete för att småkakorna borde ätas upp innan de blir dåliga. Hurra!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^