Om man springer fram och tillbaks kan man inte somna

21 oktober 2006 23:56 | Allmänt | Kommentering avstängd

När vi kom ut från Fyrishov hade Maria hört av sig och undrat om hon, Magnus och Helmer kunde komma och hälsa på ikväll. Så det blev snabbstädning, och så bjöd vi på middag. Helmer har blivit så stor, och tycker det är spännande och roligt med Viggo och Klara, som gärna underhåller honom. De ville inte gå och lägga sig, och deras taktik då är att springa fram och tillbaka i vardagsrummet, hallen och Klaras rum. Då kan man inte somna, trots att man är jättetrött. Nåväl, det gjorde de tillslut.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^