Snart är det en vana

20 oktober 2006 21:40 | Allmänt | Inga kommentarer

I morse köpte jag årskort på Fyrishov och satte igång med morgonsimmandet. Jag kom visserligen inte iväg klockan 6.00, utan 6.30, men jag höll tiderna som jag hade beräknat, så nästa gång ska jag komma iväg vid sex och hinna med mitt vanliga 7.30-tåg.

Förutom att det fanns abonnerade banor där Uppsala simsällskap tränar fanns det en långsam bana, en snabb bana och en för crawl. Det blev snabba banan, för i långsamma var det verkligen riktigt lååångsamt. Där simmade de två och två, och pratade under tiden.

Imorgon ska jag och Viggo gå dit och bada på äventyrsbadet. Det ska bli så kul!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^