Efter dagis ska man bara cykla hem

18 oktober 2006 22:52 | Allmänt | 1 kommentar

Jag och Anita hade inbokat sedan länge att vi skulle ses på Våla-magasinet efter jobbet idag och titta på möbeltyg till nya sofföverdrag till Drabanten. Jag skulle lämna på dagis och Bo hämta, för att jag skulle kunna göra det i lugn och ro. Så fick jag ett möte inbokat på morgonen, så jag fick hämta på dagis som vanligt istället. Alltså cyklade jag ner på stan igen med barnen i cykelkärran efter att jag hämtat dem på dagis. Det är ganska tungt ska jag säga. Viggo somnade till under cykelturen.

Inne i affären fick jag bära på Klara hela tiden för att hon inte skulle sticka iväg och göra något tokigt. Viggo stack bara iväg litet grand, men gjorde inget tok. Däremot blev båda barnen rätt uttråkade, trötta och varma. Det var inte meningen att det skulle ta lång stund. Sigvard som är verkställande ledamot i fastighetsstyrelsen hade varit där tidigare och tittat ut två kvaliteter på tyg som vi fått offert på, så jag och Anita skulle bara titta att vi tyckte det var ok och välja nyans. Tyvärr hade den här säljaren inte så bra koll och virrade till det rätt mycket och svamlade, så när jag till sist sa till Anita att jag inte klarade att stanna med barnen längre, och att hon fick avsluta, hade vi varit där i 45 minuter och klockan var fem. Det hade inte behövt ta mer än max 20 minuter.

Så cyklade jag hem med mina trötta barn och fixade middag. När Bo kom hem kvart över sex var jag helt slut, men cyklade iväg igen ner till Drabanten för styrelsemöte med min IOGT-NTO-förening. Efter dagis ska man faktiskt bara cykla hem. Det är dagens lärdom.

1 kommentar

  1. Ja, så är det. Har också lärt mig den hårda vägen.

    Comment by Helene — 2006-10-19 16:23 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^