Mera traderafynd

18 oktober 2006 22:13 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Den här friluftsväskan fyndade jag för en tia! Det är en axelremsväska som kan göras om till ryggsäck. Invändigt har den två fack för termosar eller flaskor. Jag tycker att den är så retrocool och snygg med sina inte så perfekt påsydda tygmärken.

friluftsvaska

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Kul väska. Vi har en liknande fast mindre och utan inredning som jag tänker sälja på vår loppis. Har lagt in en bild på vår blogg (vet inte om det skulle gå här) där du kan se den. Har axelrem + midjerem och en rem på insidan som jag inte vet vad den ska vara bra till.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-10-18 22:36 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^