Tiger

18 oktober 2006 22:07 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Den här helt oanvända me&i-tröjan fyndade jag på tradera för 91 kronor.

tiger

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Toppenfin tröja på en fin pojke! Jag har gjort mitt första försök att vinna en auktion på Tradera om Gense Focus-skedar (dessert med svart skaft), men missade sista budet och förlorade. Det retar mig att jag glömde kolla sista timmen, men man lär sig väl så taktiken småningom.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-10-18 22:44 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^