Vi gjorde Transformers av småkakorna

20 juli 2011 14:11 | 50 sorters kakor, Allmänt, Ätbart, Bilder | 3 kommentarer

Påhittighet är bra om man fortfarande har väldigt många kakor över från 50 sorters kakor-projektet. Viggo är väldigt förtjust i dammsugare och sa häromdagen att han var sugen på det. Att köpa fikabröd när vi har så mycket kakor hemma känns inte aktuellt, men jag kom på att massan i dammsugare gör man ju faktiskt av kaksmulor. Sagt och gjort. Vi körde ett par nävar småkakor i matberedaren med smör, arraksessens, vaniljsocker och kakao. Av massan gjorde jag och Viggo dammsugare,och Klara som inte tycker om marsipan rullade sina i strössel som hon tyckte var fint. Det är dock viktigt att inte kalla dem myrstackar, som man ibland kallar arraksbollar, eftersom Klara är livrädd för myror. Strösselbollar kallar vi dem, och Klara är lycklig. Småkakor kan anta alla möjliga nya former, kakvärldens Transformers.

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Ååååååh!

    Comment by Hull — 2011-07-20 14:37 #

  2. Mums!Blir väldigt sugen.

    Comment by Kristina Strömberg — 2011-07-20 16:07 #

  3. Jag vet inte vad som är finast: Transformerstanken, kakorna eller tallriken?

    Comment by Sandra — 2011-07-20 22:21 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^