Min melodikryssarpappa

18 juli 2011 12:58 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

I lördags ute i Öregrund smög jag in och fotograferade pappa när han löste melodikrysset innan jag stack iväg på min loppisrunda. I alla år har han löst melodikrysset varje lördag. Hans blogg har väldigt många läsare andra dagar också, en bra bit över tusen unika besökare per dag, men på lördagar är det många tusen som läser hans kåseri om melodikrysset.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Åh, vad kul att få se lite bilder på den melodikryssande fadern! Det var ju faktiskt tack vare Enn som jag hittade din sida. Tror det var i samband med att du visade upp en del av dina koppar, men det är några år sedan nu.

  Numera tittar jag oftare in hos dig. (sorry, Enn)

  Tack förresten, för att du påminde om melodikrysset, vi har inte hunnit göra lördagens än. Tur att det går lika bra att nät-kryssa. (Och kolla Enn-facit därefter;)

  /helena

  Comment by enannanhelena — 2011-07-18 23:20 #

 2. […] Kerstins blogg – här – finns förresten en serie bilder av mig, ivrigt sysselsatt med lördagens melodikryssande. […]

  Pingback by Enn Kokk » Födelsedagskalas i Rinkeby — 2011-07-19 12:07 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^